Átmenetileg zárva tartunk!

A kormány kedd éjféltől érvénybe lépő rendkívüli intézkedései az edzőtermeket is érintik, így klubunk 2020. november 11-én, szerdán már nem nyithat ki a sportolni vágyók számára. A korlátozás 30 napig biztosan érvényben marad.

2020. november 11-től átmenetileg zárva tartunk!

Minden 2020. november 11-én érvényes bérletet, a klubtagsági mellett a rövidtávú, 10 alkalmas és havi bérleteket is automatikusan szüneteltetünk. A bérletek érvényességi idejét a teljes kiesett időszakkal meghosszabbítjuk az újra nyitás napján. A személyi edzés bérletekre ugyanez vonatkozik, a zárás idejével ezek lejárata is kitolódik.

Bízunk benne, hogy minél előbb újra kinyithatunk. Kérjük, hogy kövesd online felületeinket, ahol minden fejleményről tájékoztatunk!
Maradj velünk facebook oldalunkon, mert a zárva tartás idején is igyekszünk az életmóddal kapcsolatos hasznos információkkal ellátni, trénereink pedig online mozgástippekkel, edzésekkel segítenek majd, hogy fitten tartsd magad!
Kérjük, hogy kérdéseiddel értékesítő kolléganőnkhöz fordulj! A zárás időszaka alatt recepciós kollégáink nem dolgoznak. Németh Natália: +36301627080 vagy n.nemeth@litewellness.hu

Reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk klubunkban!
Jó egészséget kíván a Lite Wellness Club csapata!