Biztonsági intézkedések

Kedves Vendégeink!

A Lite Wellness Club csapata kiemelkedően fontosnak tartja, hogy támogassa vendégeit az egészségmegőrzésben, egy járványidőszak esetén is. Szeretnénk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a hozzánk érkezők biztonságosan sportolhassanak, így célunk a megfertőződés esélyét a lehető legkisebbre csökkenteni.

2020. szeptember 16-tól az alábbi, új intézkedéseket vezetjük be klubunkban:

- recepciónkon plexi védőfalat helyezünk el, kollégáink és vendégeink védelme érdekében.
- belépéskor kérjük vendégeink hozzájárulását az érintésmentes testhőmérséklet méréshez, hogy az esetlegesen hőemelkedéses vagy lázas tünettel érkezőket távol tarthassuk egészséges vendégeinktől.
- klubunk területén fizikai aktivitás közben továbbra sem tesszük kötelezővé a maszk viselését, de testmozgást nem végző vendégeinket és kollégáinkat kérjük a maszk szabályos hordására!
- a folyamatos fertőtlenítésre továbbra is kiemelten figyelünk, takarítóink mellett teremedző kollégáink is rendszeresen áttörlik a fitness termi gépeket.

A fenti, új intézkedések mellett továbbra is kérjük a hozzánk érkezőket, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, rendszeresen mossanak kezet mosdóinkban szappannal és meleg vízzel, illetve mind csoportos óra termeinkben, mint fitness részlegünkön fertőtlenítsék maguk után a használt eszközöket, szőnyegeket! Személyi edzéseinket és Alternatív, illetve Aerobik csoportos óráinkat megfelelő időjárás és vendégeink beleegyezése esetén kültéri sportteraszunkon tartjuk. Továbbá kérjük vendégeinket, hogy amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon ne látogassák klubunkat, amennyiben pedig igazoltan megfertőződnek a koronavírussal tájékoztassanak
minket, hogy értesíthessük a velük kapcsolatba került többi látogatónkat és dolgozónkat.