FÉRFI ZUHANYZÓ FELÚJÍTÁSA

Nyári felújítási sorozatunkat folytatva hamarosan megkezdődik a harmadik ütem, FÉRFI ZUHANYZÓNK REKONSTRUKCIÓJA.
Klubunk ez idő alatt is nyitva tart, a férfi öltöző és a szekrények használhatóak, de a férfi zuhanyzók nem üzemelnek.
A munkálatok sajnos nem csak esztétikai, de műszaki okokból is halaszthatatlanná váltak, így szükségszerű azonnal elvégezni őket. Nem tudjuk megvárni az alacsonyabb látogatottságú, nyári időszakot.

A következő korlátozások és kompenzációs lehetőségek tehát KIZÁRÓLAG FÉRFI VENDÉGEINKRE vonatkoznak. A hölgyek a megszokottak szerint használhatják klubunkat.

A férfi zuhanyzók teljes felújításának időszaka:
2019. január 16-28.

Amennyiben a női zuhanyzó nyári felújításához hasonlóan korábban végeznek szakembereink, a férfi zuhanyzó újbóli megnyitásáról azonnal tájékoztatást adunk!

A fenti időszakban férfi vendégeink a földszinti mosdókat, az emeleti közös mosdót, és a wellness zuhanyzót használhatják. Kérjük figyelembe venni, hogy főidőben a wellness zuhanyzónál sorban állás lehetséges!

Kompenzáció:

A felújítás teljes időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk minden férfi vendégünk, 2019. január 16-án érvényes bérletét. Az igényt nem szükséges külön jelezni.
A hosszabbításokat a felújítási munkálatokat követően végezzük el, a kiesett időszak ismeretében.

Férfi klubtagjaink – azaz 6, 9 és 12 havi bérletekkel rendelkezők - a felújítás alatt ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat, bérletük szünetel.
Rövid távú bérlettel rendelkező férfi vendégeink a felújítás alatt 1200 forintos áron léphetnek be klubunkba, bérletük szünetel.
A Lite Wellness Club a fenti időszakban napi jegyet vásárló férfi vendégek számára is 1200 forintos áron látogatható.
AYCM kártyával és Sportkártyával rendelkező vendégeink a megszokott módon jöhetnek edzeni.
Az 1200 forintos felújítás napi jegy napi egy belépésre jogosít, érvényes fitness és wellness részlegünk használatára, valamint 1 csoportos órán való részvételre.

További információk recepciónkon kérhetőek.
A részletekről folyamatos tájékoztatást adunk facebook és instagram oldalunkon.

Köszönjük a türelmet!