SAMSUNG NYEREMÉNYJÁTÉK

Maradj mozgásban nyáron is és zsebelj be értékes nyereményeket!

A nyereményjáték 2022. augusztus 1. – szeptember 11. között tart.

A nyereményjátékban bármely 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki a nyereményjáték időtartama alatt csatlakozik a Lite Wellness Club valamely csoportos tréningjéhez vagy teszteli a klubban ingyenesen használható Samsung Galaxy Watch4 okosórát edzés közben.

A játékhoz az Aerobik teremben, az Alternatív teremben, a Spinning teremben és a fitness részlegen megrendezett csoportos edzéseken való részvétel esetén egyaránt lehet csatlakozni. A részvétel feltétele a recepción kapott csoportos óra jegy Samsung gyűjtődobozban való elhelyezése. Egy vendég korlátlan számú csoportos óra jeggyel nevezhet.

A játék időtartama alatt recepciónkon ingyenesen igényelhető Samsung Galaxy Watch4 okosóra bármilyen jellegű edzés idejére. Órateszt esetén, a recepción Samsung Extra Kupont biztosítunk, mely szintén részvételre jogosít a nyereményjátékban. Egy vendég maximum 3 különböző alkalommal igényelhet Samsung Extra Kupont, kizárólag óra teszt esetén. A játékban való részvételhez a Samsung Extra kupont a Samsung gyűjtődobozban kell elhelyezni.

A 100.000 forint értékű Samsung kupon a Samsung webáruházban használható fel egy összegben, legalább 101.000 forintos vásárlás esetén bármely okostelefonra, tabletre, viselhető eszközre, fülhallgatóra vagy tartozékra. A kosár több terméket is tartalmazhat. A Samsung kupon beváltásának határideje 2022. december 31.
A 3 havi kombinált bérlet a beváltástól számított 90 napig érvényes. A bérlet beváltásának határideje 2022. december 31. A nyeremény bérlet napi egyszeri belépésre jogosít, a fitness és a wellness részleg korlátlan használatára, valamint napi 2 csoportos órán való részvételre érvényes. Amennyiben a nyertes legalább 2022. december 31-ig érvényes bérlettel rendelkezik klubunkba, úgy a nyeremény bérlet átruházható.
A nyereményeket 2022. szeptember 12-én 12.00 időpontban élőben sorsoljuk ki a Lite Wellness Club hivatalos instagram oldalán. A nyertest személyesen is értesítjük.
Bővebb információ a Lite Wellness Club recepcióján kérhető.