Újra nyitva!

Újra együtt!
A nyitással és a bérletek indításával kapcsolatos részleteket kérjük, alaposan olvasd végig.

Újranyitásunkat követően az erre vonatkozó kormányrendelet értelmében klubunk védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet recepciós kollégáink minden belépésnél ellenőriznek. Kérjük, hogy igazolványodat minden alkalommal hozd magaddal! A védettséggel rendelkezők mellett a versenyszerűen sportolók is igénybe vehetik szolgáltatásainkat, versenysportolói igazolásuk bemutatásával.
Egyelőre rövidített nyitvatartási idővel és szűkített órarenddel indítjuk el szolgáltatásainkat, melyeket vendégeink igényei és lehetőségeink alapján folyamatosan felülvizsgálunk és bővítünk, hétről hétre.
Klubunk több pontján kézfertőtlenítőket helyezünk ki, különös figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, teremedzőink ügyelnek a rendszeres szellőztetésre és a gépek sterilizálására. Munkatársaink maszkban dolgoznak, amely a bevásárlóközpontba és klubunkba való belépéshez vendégeink számára is kötelező. Védettséggel rendelkező vendégeinknek a maszk viselése klubunk területén, sportolás közben nem kötelező.

Ideiglenes nyitvatartási időnk:
Hétfő-vasárnap: 8.00-20.00

2021. június 21-től ismét teljes nyitvatartási idővel várunk!
Hétfő-péntek: 6.00-22.00
Szombat-vasárnap: 8.00-20.00


Ameddig átmenetileg rövidített nyitvatartási idővel üzemelünk, időkorlátos bérlettel rendelkező vendégeink is bármely napszakban látogathatják klubunkat.


A zárva tartásunk idején, azaz a 2020. november 11. óta szüneteltetett bérleteket az újranyitás első napján automatikus elindítjuk. A zárás miatt kiesett időszakkal minden bérlet érvényességét meghosszabbítjuk. Klubtagsági, azaz 6, 9 és 12 havi bérlettel rendelkező vendégeink számára szerződésük feltételei szerint lehetőség nyílik további szüneteltetésre.
Kérjük, hogy amennyiben megalapozott okok miatt nincs lehetőséged megkezdeni bérleted használatát, vedd fel a kapcsolatot értékesítő kolléganőnkkel 2021. május 14-ig.
Klubunkba az árlistánk szerinti, szokásos napi jegyekkel és bérletekkel, illetve All You Can Move kártyával lehet belépni. Kérjük, hogy recepciónkon lehetőség szerint bankkártyával fizess!

Wellness részlegünk minden egysége üzemel a nyitás első napjától.
Törölközőt vendégeink számára a szokott feltételekkel tudunk biztosítani. Napi jeggyel, rövid távú bérlettel és AYCM kártyával érkezők számára törölköző 350 forint/darab, szauna lepedő pedig 200 forint/darab áron bérelhető. Klubtagjaink számára használatuk ingyenes.
A törölköző használata mind fitness termünkben, mind wellness részlegünkön kötelező!

Az újra nyitás első napjától lehetőség van személyi edzésre, továbbá teremedzőink is dolgoznak a megszokott munkaidőben, 8.00-12.00 és 15.30-20.00 között.

Elindítjuk csoportos óráinkat is, egyelőre limitált óraszámmal.

Csoportos óra oktatóink védettségük megszerzését követően fokozatosan térnek vissza csapatunkba.
Az Aerobik és az Alternatív terem edzéseit lehetőség szerint kültéri teraszainkon tartjuk, melyek rossz idő vagy kedvezőtlen feltételek esetén természetesen megtartásra kerülnek beltéri csoportos óra termeinkben. Igyekeztünk minél színesebb órarendet összeállítani az átmeneti időszakra is, hogy mindenki megtalálja kedvenc óratípusát. A vendégszám növekedésével és trénereink visszatérésével folyamatosan visszaállunk a zárás előtt megszokott, teljes órarendre. Addig is kérjük türelmedet és megértésedet!
Kérjük, hogy órarendünket tekintsd meg honlapunkon.
Kövesd nyomon online felületeinket és figyeld e-mail fiókodat, hogy minden hírről és kedvezményről értesíthessünk.

Szeretettel várunk klubunkban!


További kérdés esetén értékesítő kolléganőnk, Németh Natália áll rendelkezésedre az n.nemeth@litewellness.hu e-mail címen vagy a +36301627080-as telefonszámon.