Újra nyitva!

Bővítjük nyitva tartásunkat!
2020. JÚNIUS 2-TŐL, KEDDTŐL bővítjük nyitvatartási időnket és órarendünket.
Kérjük, hogy a nyitva tartással kapcsolatos információkat alaposan olvasd végig.


2020. május végétől a járványügyi vészhelyzet megszűnik, így a megfelelő óvintézkedések mellett klubunk is visszaáll a normál működésre.
Klubunk több pontján kézfertőtlenítőket helyezünk ki, különös figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, teremedzőink ügyelnek a rendszeres szellőztetésre és a gépek sterilizálására. Munkatársaink maszkban dolgoznak, amely a bevásárlóközpontba és klubunkba való belépéshez vendégeink számára is kötelező. Az épület megfelelő szellőztetéséről a Mammut Bevásárlóközpont üzemeltetése gondoskodik.

Nyitvatartási időnk 2020. június 2-től:

Hétfő-péntek: 6.00-22.00
Szombat-vasárnap: 8.00-20.00

2020. június 1-jén, pünkösd hétfőn 8.00-20.00 között tartunk nyitva.


A 2020. március 17-én szüneteltetésre került bérleteket legkésőbb 2020. június 2-án automatikusan újra indítjuk!
A 10 alkalmas, havi, 3 havi és klubtagsági bérletek, valamint a próbahét is a 2020. március 17-én hátralévő érvényességi napok számával hosszabbodik.

65 év feletti vendégeink számára lehetőséget adunk további 2 hét, azaz 2020. június 16-ig tartó bérlet fagyasztásra.
A 65 év alatti, de járványügyi szempontból fokozottan veszélyeztetett vendégeket, azaz az igazoltan asztmával vagy egyéb tüdőbetegséggel rendelkező, illetve várandós vendégeinket kérjük, hogy egyeztetés céljából keressék fel értékesítő kolléganőnket.
Klubunkba az árlistánk szerinti, szokásos napi jegyekkel és bérletekkel, illetve AYCM és Sportkártyával lehet belépni. Kérjük, hogy recepciónkon lehetőség szerint bankkártyával fizess!

Wellness részlegünk 2020. június 15-től teljes szolgáltatással üzemel.

Törölközőt vendégeink számára higiéniai okokból átmenetileg NEM tudunk biztosítani! A törölköző használata mind fitness termünkben, mind wellness részlegünkön KÖTELEZŐ! Kérjük, ne felejts el hozni magaddal!

Teremedzőink a normál nyitvatartási időben megszokott műszakok szerint, 7.00-12.00 és 16.30-22.00 között ingyenesen állnak vendégeink rendelkezésére fitness részlegünkön. Személyi edzőink is szeretettel várják vendégeiket. Személyi edzésre való jelenkezésre értékesítő kolléganőnknél van lehetőség.

Az újra nyitást követő, induló órarendünket tovább bővítjük! Vendégeink igényei függvényében hétről hétre további csoportos órák kerülnek be órarendünkbe. Kérjük, hogy a változásokról folyamatosan tájékozódj honlapunkon!
Az Aerobik és az Alternatív terem edzéseit lehetőség szerint kültéri teraszainkon tartjuk, melyek rossz idő vagy kedvezőtlen feltételek esetén természetesen megtartásra kerülnek beltéri csoportos óra termeinkben.

További kérdés esetén új értékesítő kolléganőnk, Németh Natália áll rendelkezésedre az n.nemeth@litewellness.hu e-mail címen vagy a +36301627080-as telefonszámon.

Szeretettel várunk klubunkban!