Társadalmi felelősségvállalás

Tudta-e?

A Lite Wellness Club küldetése az emberek életminőségének javítása, az egészség és környezet védelem területén egyaránt, a megelőzés elvét szem előtt tartva.

Hiszünk abban, hogy létre kell hoznia a társadalom egy kis szegletét, ahol az emberek élete egy kicsit derűsebb és boldogabb. A Lite Wellness Club ezért vállal ilyen komoly szerepet a környezetvédelmi munkában, és egyéb támogató, emberbaráti tevékenységekben.

Sikeres vállalatként nem csak felelősségünk, de a lehetőségünk is nagyobb arra, hogy ne passzív szemlélői, hanem aktív alakítói legyünk világunknak.

Lite Help

A Lite Wellness Club jótékonysági tevékenysége elsősorban a fiatalokra, a hátrányos helyzetű embertársaink megsegítésére és életkörülményeinek javítására, az egészséges életmód megőrzésére, illetve a betegségek megelőzésére helyezi a hangsúlyt. 

Felismertük: nem elég kiemelkedő, professzionális szolgáltatást nyújtanunk, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet.

Fontosnak tartjuk a betegségek gyógyítását, illetve a megelőzés fontosságára való figyelemfelhívást, ezért csatlakoztunk számos akcióhoz. Mivel dolgozóink 2/3 része hölgy, ezért kiemelten fontos számunkra a mellrák ellenes ismeretterjesztő kampány. Ezért a dolgozók egy felvilágosító kampányban vesznek részt, illetve a hagyományos őszi Hídsétán is jelen lesznek kollégáink.

Lite Goes Green

A Lite Wellness Club folyamatosan figyelemmel kíséri környezeti hatásait, hogy minél kevesebb természeti erőforrást használjon fel, és minél kevesebb hulladékot termeljen, amellett, hogy a szolgáltatások színvonalát is javítja. Programjaink során arra köteleztük el magunkat, hogy szolgáltatásainkat ökológiai szempontból folyamatosan javítsuk.

A Lite Wellness Club épülete modern, automatikusan vezérelt hűtési és fűtési technológiákkal és épület-felügyeleti rendszerrel van felszerelve.

Nagy hangsúlyt helyezünk az energiahatékonyság növelésére. Mozgásérzékelő világítás van, mely automatikusan kikapcsol.

Munkatársainkat ellátjuk azokkal az információkkal és eszközökkel, amelyek elősegítik, hogy jobbá tegyék a saját környezetüket a munkahelyükön és otthonukban egyaránt.

Irodáinkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot, ezzel biztosítva a papír, a műanyag és az egyéb kommunális hulladék elkülönített gyűjtését. Külön gyűjtőedényt tartunk fent az elemek gyűjtésére valamint palack préselőket helyeztünk fel a klub több pontján.

Több férőhelyes biciklitárolóval várjuk kedves vendégeinket, így is ösztönözve őket a CO2 kibocsátás csökkentésére és nem utolsó sorban a mozgásra.