Fitness gépeink

Technogym géppark

Technogym géppark

A Technogym izotónikus gépparkja integrálja a kiváló biomechanikát, könnyű kezelhetőséget és a mozgás könnyedségét. Számítógépes formatervezés és lézertechnológia biztosítják a Technogym izotónikus termékeinek pontosságát és megbízhatóságát.

 

A Technogym termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik. Az orvostudományi kutatások és vizsgálatok képezik a Technogym minden igény kielégítésére való elkötelezettségének alapját.

 

Technogym Purestrength géppark

Szeparált edzőtermi szekció tömegnöveléshez, speciális gépparkkal.

Azok a vendégeink, akik elsősorban izom keresztmetszet növelés célzattal érkeznek a Lite Wellness Club – Mammut klubunkba, a Technogym kimondottan erre a célra kifejlesztett legújabb innovációját, a Purestrength gépparkot vehetik igénybe, külön szeparált edzőtermi részen.

A gépek tárcsás súlyokkal felszereltek, mechanikai elvük és hatásuk eltérő a megszokott csigás-lapsúlyos rendszerű gépek működési mechanizmusától. Használatuk során folyamatosan a tehetetlenségi erőből adódó ellenállást kell leküzdenünk, ellentétben a hagyományos fitnesz gépek lineáris ellenállásával. Eszközeink segítségével fokozottabb, látványos izom keresztmetszett növelést érhetünk el. A Purestrength géppark nagyszerűségét bizonyítja az is, hogy kialakításuk az emberi test anatómiai és biomechanikai szinergiáit modellezve, preventív szemlélettel kerültek megtervezésre. Ennek eredményeként ezeken a gépeken biztonsággal végezhetők nagy terhelést igénybe vevő, nehézsúlyos gyakorlatok.

A gépek szakszerű használatához személyi edzői csapatunk segítségét is igénybe vehetik az érdeklődők.

 

Kiegészítő eszközök

 

A wellness eszközök kiváló minőségű anyagok felhasználásával készültek, melyek tartósságot, biztonságot, vonzó designt és eleganciát kölcsönöznek. A wellness eszközök könnyen használhatók, hatékonyak valamennyi izomcsoport megmunkálásához, akár az egész testet kívánja edzeni, vagy csak bizonyos részeit. Kardio és izotónikus termékeink tökéletes integrációja.

Stretching részlegünkben vendégeink rendelkezésére állnak Gymstick eszközök, gumikötelek, matracok, fitball labdák, hengerek, kézi súlyzók, dyna párnák.