Személyi edzés

A személyi edzés előnyei

Személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a kliens pontosabban, hatékonyabban, valamint kevesebb idő és energia ráfordítással, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait. E tényezők logikája a következőkkel igazolható: A személyi edző megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját. Személyi edzés során a kliens folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat. A személyi edző megfelelő motivációs szintet biztosít kliense számára. A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, kliense pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit. Ezeket, a tényezőket alátámasztják a Lite Wellness Clubban alkalmazott speciális szoftver által regisztrált állapotfelmérések, és kontrolledzések eredményeinek statisztikai kimutatásai. E kimutatások szerint, személyi edző által vezetett edzések során, a fejlődés mértéke akár 20-30%-al hatékonyabb lehet, kliens önállóan végzett edzéseinek eredményeivel szemben.

 

Szakmai csapatunk

Hazánkban még meglehetősen ritkának számító szakmai csapatát diplomás gyógytestnevelők, dietetikusok, gyógytornászok, testnevelők és a legmagasabban képzett professzionális személyi edzők alkotják. A klub vendégei által megfogalmazott célok hatékonyan elérhetővé válnak, és lehetőséget adnak a harmonikus életmódváltásra.

 

A 2010. január 23-án tartott IWI - Lite Wellness Club nyílt nap során a Lite Wellness Club edzői hazánkban elsőként csatlakoztak az Európai Hivatásos Edzők Regiszterébe (EREPS). Ezzel a Lite Wellness Club az első klub Magyarországon ahol a minőségi, magasan kvalifikált szakembergárda előtérbe kerül és fontos szerepet kap. Az edzőknek személyesen adta át tagsági igazolványukat Mr. Cliff Collins az EREPS brüsszeli igazgatója.